Boomkwekerij Richard de bie B.V.biezonder groen

menu

‘'Een kwekerij van 50 hectare..'’

Bedrijfsinfo algemeen

Boomkwekerij Richard de Bie B.V. wordt geleid door Henk en Michael de Bie, zonen en opvolgers van naamgever Richard.

Zij worden ondersteund door een team van ervaren en toegewijde veld- en kantoormedewerkers die door hun reeds langere dienstverbanden het bedrijf en de teelt van haver tot gort kennen.

De kwekerij bestaat uit een groot areaal zandgrond, waarop laan- en parkbomen, bos- en haagplantsoen, containerplanten, struiken en coniferen gekweekt worden.

Boomkwekerij Richard de Bie B.V. is gespecialiseerd in het jaarrond leveren van een uiterst breed assortiment tuinplanten en planten voor het grotere groen. Om het assortiment waar nodig te complementeren maken wij gebruik van een selectieve groep toeleveranciers die onze kwaliteitsnormen weten te respecteren.

Ons bedrijf is logistiek zodanig ingericht dat de afnemer met ieder type vrachtwagen kan komen afhalen, maar indien een levering aan huis gewenst is zijn wij eveneens prima in staat dit voor u te verzorgen.

Op onze kwekerij worden honderden soorten bomen gekweekt, van acer tot en met zelkova. Zoals eerder vermeld een heel breed assortiment in maten variërend van 8-10 t/m 25-30. De Struiken en de containerteelt worden ook in een grote diversiteit en aantallen gekweekt.

Doordat onze kwekerij op zandgrond staat en het plantgoed twee tot meestal drie keer wordt verplant, zijn wij in staat planten met een optimale beworteling te leveren.

Wanneer u een bezoek aan onze kwekerij wilt brengen, verzoeken wij ons tijdig vooraf te contacteren voor een afspraak. Tijdens uw bezoek laten wij u graag zien dat wij op een efficiënte wijze werken aan een bijzonder groen kwaliteitsproduct en daarnaast ook alle gepaste maatregelen nemen om het milieu zo min mogelijk te belasten, conform de voorschriften van de certificering waar wij aan voldoen.

 

 


Copyright 2017 | Boomkwekerij Richard de Bie b.v. | Algemene Voorwaarden