Boomkwekerij Richard de bie B.V.biezonder groen

menu

‘'Een kwekerij van 50 hectare..'’

Particulier

Hoewel het formaat van onze kwekerij mischien anders doet vermoeden is ook de particuliere klant bij ons op het juiste adres.

U heeft de kans om uw tuin te verfraaien als u besluit een keuze te maken uit ons zeer brede assortiment van tuinplanten. Graag zijn wij u behulpzaam u advies te geven in het samenstellen van de juiste combinaties van diverse soorten.

Vooral soorten als taxus, buxus, fagus (beuk) als vormbomen (leivorm, dakvorm, etc.) kunnen we tegen zeer aantrekkelijke prijzen en klaar voor transport aanbieden. Vraag gerust de actuele prijzen!

Voor particulieren gelden de volgende voorwaarden:

  • Prijzen zijn af kwekerij Zundert
  • Bezorging mogelijk tegen meerprijs, dit is gunstiger bij een grote(re) afname.
  • Gegeven tarieven zijn exclusief 9% btw.
  • Geen bedrijfsbezoek voor selecties, slechts voor afname (zie onder)


Boom / plant selecteren

Het is voor ons een ondoenlijke opgave om bezoeken van zakelijke klanten en particulieren te combineren. Daarom kunnen wij de particuliere klant helaas niet de mogelijkheid bieden om zelf de planten of bomen op onze kwekerij uit te kiezen.
Desondanks kunt u erop rekenen dat u bij ons een prachtig product koopt. Tenslotte hopen wij dat ook iedere particuliere klant, net zoals onze reguliere zakelijke klanten, later weer graag bij ons terugkomt met een nieuwe aanvraag.

Om u een passende aanbieding te kunnen doen verzoeken wij u ons een goede omschrijving te geven (aantal, soort, cultivar, maat, vorm).

Copyright 2017 | Boomkwekerij Richard de Bie b.v. | Algemene Voorwaarden