Boomkwekerij Richard de bie B.V.biezonder groen

menu

‘Bij ons staan klimaat en natuur centraal’

Filosofie

Boomkwekerij Richard de Bie B.V. is bij de reguliere afnemers bekend als een betrouwbare partner voor het leveren van een totaalpakket aan planten, het hele jaar door. Het is onze zorg deze mooie en historische reputatie in stand te houden.

Dit betekent dat wij onszelf verplichten een constante focus te houden op scherpe prijzen, hoge kwaliteit, efficiëntie, snelle en accurate leveringen, nieuwe regelgevingen en milieu.

Wij stellen een prettige samenwerking met onze klanten bijzonder op prijs. Dit liefst voor een langdurige periode en daarom concentreren wij ons op een servicegerichte en klantvriendelijke dienstverlening. Wij hebben ervaren dat het centraal stellen van klanttevredenheid een grote pijler onder het succes van onze onderneming is.

Hoge prioriteir verlenen wij aan de veiligheid van onze werknemers en het milieu. Daarom volgen wij de nieuwste ontwikkelingen op de voet en investeren wij zeer beweust in duurzame methodes (zonnepanelen, CO2 neutraal, ledlampen, etc.) en moderne machines.

Copyright 2017 | Boomkwekerij Richard de Bie b.v. | Algemene Voorwaarden