Boomkwekerij Richard de bie B.V.biezonder groen

menu

‘Gemakkelijk en snel besteld met onze eigen E-Bie.’

Streekeigen / inheems

Boomkwekerij Richard de Bie B.V. staat open voor speciale projecten, zoals de teelt van streekeigen en/of inheems gewas. Wij dragen dergelijke initiatieven een warm hart toe en indien onze diensten gewenst zijn, geven wij daar met alle toewijding onze bijdrage aan.


Een goed voorbeeld:

Boeren Planten Bomen

Vooralsnog als enig niet-Zeeuws bedrijf neemt onze kwekerij als erkend leverancier deel in het project Boeren Planten Bomen van de stichting Landschapsbeheer Zeeland. Deze stichting stimuleert het aanplanten en behoud van streekeigen of inheemse Zeeuwse planten. Gedetailleerde informatie over dit initiatief kunt u hier lezen.

Onze ruime kwekerij is niet al te ver van Zeeland gelegen in het aangrenzende West-Brabant. De regio Zundert is toonaangevend in Nederland voor de teelt van bosplantsoen. Omdat onze kwekerij ervaren is in het kweken van een breed assortiment is het vanzelfsprekend dat ook het opkweken van streekeigen of inheems Zeeuws zaai- of plantgoed bij ons letterlijk in goede aarde zal vallen. Dit proces geschiedt uiteraard onder dezelfde normen van de milieucertificering waaronder de hele kwekerij valt.

Wij heten de Zeeuwse kweker een warm welkom toe en zijn graag bereid een passende offerte te verstrekken. In dat geval vernemen wij ook graag van u of u het plantmateriaal aan huis geleverd wenst of dat u het zelf bij ons komt ophalen.

Uiteraard valt het een en ander te combineren met een bezoek aan onze kwekerij, een kop koffie en inzage in alle andere mogelijkheden die onze kwekerij u kan bieden.

Copyright 2017 | Boomkwekerij Richard de Bie b.v. | Algemene Voorwaarden